PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

L’ONCA tornarà a participar al Jambo Street Music 2023

Es pretén que la música andorrana sigui la protagonista del festival

Per El Periòdic

Els músics de l’ONCA.
Els músics de l’ONCA. | ONCA / Àlex Tena

L’Orquestra Nacional Clàssica d’Andorra (ONCA) tornarà a participar en el marc del Jambo Street Music 2023 que se celebrarà en diverses localitzacions de la capital entre els dies 15 i 17 de juny. El concert d’ONCA se celebrarà l’últim dia a les 20.00 hores a la Plaça del Poble, amb entrada lliure.

L’actuació estarà dirigida pel director artístic de la fundació, Albert Gumí, que ha destacat que «l’actuació vol ser un acte festiu on la música andorrana sigui la gran protagonista». Per això s’ha convidat a nou artistes del país, com poden ser Juli Barrero, Lluís Cartes, Four Flags, Green Note, Ladis B, Marta Knight, Quim Salvat, Shuffle Express i Rokyo. Cada un tocarà alguna de les peces amb orquestra, arranjades per Gumí.

També es comptarà amb Pere Bargarí com a concertino, i també amb una petita banda moderna amb Lluís Cartés al teclat, Edu Cabrera a la guitarra, Lucas Barreiros al baix i Dante Falótico a la bateria. 

 El director artístic del festival, Oriol Vilella, explica que «és un honor tenint en compte l’efemèride dels 30 anys de l’orquestra i els 10 anys del primer Jambo, tenir un espectacle tan especial. S’augura un concert molt emotiu i des del festival tenim moltes ganes de què arribi el dia». 

PUBLICITAT
PUBLICITAT