PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Els Encants d’Unicef compten amb Marta Alguesari

L’esdeveniment serà el proper 7 i 8 de junt a The Embassy

Per El Periòdic

Imatge d’una nena a Tunísia.
Imatge d’una nena a Tunísia. | @UN0803480

El comitè d’Andorra d’Unicef va començar ahir a organitzar els pròxims esdeveniments dels dies 7 i 8 de juny a l’11a edició dels Encants, un mercat de roba i complements de marques de luxe, amb l’objectiu de recaptar diners que es destinaran enguany a les nenes de l’Afganistan. 

Així doncs, el dia 7 a les 10.30 hores Unicef obrirà els Encants acompanyats de l’aspirant a concursant de l’última edició de MasterChef, Marta Alguesari, que farà un pop-up gastronòmic.

Les marques que estaran presents en aquesta edició són Chanel, Louis Vuitton, Saint Laurent, Dolce & Gabanna, Céline, Dior, Miu Miu, Prada, Gucci, Carolina Herrera, Vacys. També hi haurà marques més assequibles com Panambi, Sita Murt, Tous, Swarovski, Uterquë, Massimo Duti, Zara, etc.

Per primera vegada els Encants d’Unicef comptaran amb la col·laboració de l’estilista de moda Núria Ferrer de Stylist Bûrö, que va cedir roba i accessoris i a més ajudarà a les clientes amb els conjunts. Per altra banda, la Galeria Carlos Teixidó ha donat per a aquesta edició un dibuix de l’exposició que inaugurarà en uns dies.

Per al muntatge i la decoració de l’esdeveniment, Unicef Andorra ha comptat amb la col·laboració de Bespoke Closet, el Comú de la Massana, Ergo Concepte, Flors del Paradís i Via Moda. 
Cal destacar que la vetllada estarà musicalitzada pel duet musical de Roger Puigó i David Sanz, amb el còctel de Nandu Jubany. 

En l’acte hi participaran personatges com Patricia Sañes, Vanesa Lorenzo, Javier Saviola, Roma Amato, Aleix Espargaró, Joaquin Rodriguez «Purito» o Patrizia Casarini. 

Unicef vol agrair especialment a The Embassy Store i a Meritxell Marsà per a obrir les portes de l’espai per a fer possible l’esdeveniment «els Encants» per a ajudar a les nenes d’Afganistan. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT