PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’Enbosca’t, nou recorregut acrobàtic de Naturland

L’entitat presenta una nova temporada carregada de propostes

Per El Periòdic

Una imatge del Tobotronc.
Una imatge del Tobotronc. | Naturland

Naturland presenta una nova temporada d’estiu carregada de propostes entre les quals destaca l’Enbosca’t, un nou recorregut acrobàtic a una alçada de més de 500 metres de longitud ubicat al bosc, i que compta amb una vintena de plataformes de diferents jocs com ponts tibetans, ponts penjants, xarxes i balancins i unes nou tirolines. 

Les principals novetats d’aquest any són l’entrada Aventura +, un passi que dona accés a la gran majoria d’activitats del parc i el qual inclou activitats ja conegudes com el Forestline, però també altres de noves com l’Enbosca’t, un recorregut acrobàtic en alçada de més de 500 metres de longitud ubicat al bosc i que compta amb un total de 21 plataformes amb diferents jocs com ara ponts tibetans, xarxes, balancins i tirolines. A més, l’entrada Aventura + permet ampliar horaris amb l’objectiu que tothom pugui gaudir de les activitats i augmentar el nombre de visitants, tot i que des del centre no s’ha marcat una xifra a assolir. Amb aquest nou accés, els preus de les entrades variaran entre els 25 i els 50 euros. El director de Naturland, Xabier Ajona, va recordar que cadascuna de les dues cotes «té la seva idiosincràsia», ja que mentre que a la 1.600 s’ofereixen activitats «de rotació més alta» i amb més instal·lacions, la cota 2.000 presenta «activitats més connectades amb la natura». De fet, va reconeixer que les novetats d’aquest estiu també tenen com a finalitat nodrir de més activitat la cota 2.000, que es va veure més ‘aturada’ després de l’eliminació del parc d’animals.

Així doncs, la cota 1.600 continuarà oferint propostes de gran atracció de públic com són el tobotronc o el ‘forestline’, i també d’altres com l’’airtekk’ amb tirolina, l’’xtrem jump’ amb dues alçades diferents, el tir amb arc, els llits elàstics o els tallers infantils, a banda dels espais de restauració i les modalitats d’allotjament.

En el cas de la cota 2.000, l’Enbosca’t se sumarà a la resta d’oferta relacionada amb el Naturland Bike Center, la Granja de Conangle, les Rutes en buggy, la Ruta de ‘swincar’, els tractors a pedals, la Ruta guiada ‘Secrets del bosc’, l’Aula de Natura, les rutes a cavall i les passejades en poni. Així mateix, Ajona va assenyalar que hi haurà novetats relacionades amb una nova ruta, anomenada ‘Greenland’ i amb una distància de cinc quilòmetres, el fet de disposar d’un nou remolc per al transport de bicicletes, i un acord amb l’empresa andorrana Forestal per la qual s’assegura el servei de material, el testeig de productes o la millora del material de lloguer disponible. Ajona va recordar que es continua treballant per tal de millorar i ampliar les experiències. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT