PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gerard de la Casa acaba en la segona plaça a Alacant

Montellà torna al Campionat d’Espanya amb un 5è lloc

Per El Periòdic

De la casa durant la prova a Ibi.
De la casa durant la prova a Ibi. | FotoEsport

Una vegada més, Gerard de la Casa (Ford Festa WRX-Baporo Motorsport) i Jordi Gaig (Porsche) van mantenir el seu duel particular, en aquesta ocasió en terres alacantines, en concret en la disputa de la Pujada a Les Revoltes d’Ibi, segona cita del Campionat d’Espanya de Muntanya-AutoHebdo. El Porsche va tornar a guanyar, però aquesta vegada amb menys de dos segons d’avantatge respecte al cada vegada més competitiu Ford Festa de l’andorrà.

Cal destacar que a Alacant va haver-hi un tercer ‘convidat’ a la lluita pel triomf, Manuel Aviles, al volant del seu Ginetta, va tenir opcions de desbancar als, a priori, favorits al triomf final. En la segona pujada de carrera de la prova (primera del diumenge), el pilot de Gedith Center va parar el crono en 2’37’’057, a només tres dècimes de Gaig, però amb Aviles a vuit dècimes per darrere. El podi semblava assegurat, però tot es jugaria en la pujada final. En aquesta, de la Casa no va poder rebaixar el seu registre, mentre que Gaig ho va fer en un segon, amb el que en la suma de tots dos parcials, el pilot de Porsche va aconseguir el seu primer triomf a Ibi.

«Estem contents del desenllaç del meeting. No havíem estat mai tan prop del Porsche i això és una gran motivació per a continuar millorant i poder pujar a l’esglaó més alt del podi en alguna de les pròximes carreres», va valorar de la Casa després de la cita.

Al seu torn, Edgar Montellà (SpeedCar) va completar el seu retorn al Campionat d’Espanya de Muntanya amb una cinquena posició en categoria 3 (CM), segona cita del certamen esmentat. En el seu retorn a la vila alacantina, Montellà va viure dues jornades diametralment oposades. En la primera, amb la dificultat afegida de l’asfalt mullat, va acabar molt contrariat per no haver encertat les rodes. Durant el diumenge, la situació va millorar considerablement i va poder recuperar posicions en la classificació final a més de sentir-se molt còmode en el SpeedCar i haver competit a un bon nivell.

El pròxim cap de setmana, tant Montellà com de la Casa prendran part a la Pujada a Arinsal.

PUBLICITAT
PUBLICITAT