PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Inscripcions obertes pels Esports d’Estiu de La Massana

Aquestes estaran disponibles a partir del dimecres dia 7 de juny

Per El Periòdic

Imatge d’una excursió.
Imatge d’una excursió. | Eduard Comellas.

Un estiu més, el Departament d’Educació, Joventut i Esports del comú de la Massana ha programat una àmplia oferta de lleure durant el període de vacances escolars. L’objectiu és que els infants passin unes vacances divertides, amb noves experiències i activitats de qualitat.

L’equip de monitors ja han preparat jocs col·lectius i esportius, gimcanes, excursions i moltes més propostes tant a la parròquia com a diferents indrets del país.

L’horari dels Esports d’Estiu serà de 09.00 a les 18.00 hores, amb servei de menjador, que és opcional, així com un servei de ludoteca tant al matí com a la tarda per a allargar l’horari en cas que sigui necessari.

Paral·lelament, també hi ha les Setmanes Temàtiques, amb propostes divertides, esports aquàtics, màster xef, circ o BTT.

Durant la segona setmana hi haurà el ‘Màster xef sèrie u’ on ensenyaran a cuinar un plat únic. En la tercera setmana hi haurà activitats amb les BTT, «plena de pols i fang»; i es podrà gaudir de malabarismes i equilibris en aquesta innovadora setmana del circ. La quarta setmana es farà tota una sèrie d’excursions per la muntanya per a descobrir els racons de les valls. La cinquena setmana serà la de Shakespeare, on hi haurà un espectacle en anglès a l’escenari de les Fontetes. Pel que fa a la sisena setmana, inauguraran la zona de Santa Caterina amb Futbol o Skate. La penúltima setmana dels Esports d’Estiu es disputarà el segon ‘Màster xef sèrie dos’ on els participants tindran l’oportunitat de mostrar el seu talent a la cuina.

Finalment, en la darrera setmana, les persones que estiguin interessades en el rock o el rugbi podran gaudir de diverses activitats.

Les inscripcions s’hauran de fer en línia, a través de la pàgina web, a partir d’aquest dimecres 7 de juny.

Durant aquesta setmana estan obertes als infants de la parròquia i a partir de la setmana que ve s’hi podran apuntar nens d’altres parròquies. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT