PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Caldea i el Thyssen celebren la creativitat dels nens

Les institucions van convertir diumenge el Parc de la Mola en un escenari artístic

Per El Periòdic

Imatge de la cinquena edició del concurs de dibuix per a infants.
Imatge de la cinquena edició del concurs de dibuix per a infants. | Pau Aguilera

La cinquena edició del concurs de dibuix per a infants d’entre tres i 10 anys va finalitzar aquest diumenge amb una jornada a l’aire lliure que ha comptat amb la participació d’una quarantena de nens i nenes amb els seus pares. L’esdeveniment va estar organitzat per Caldea amb la col·laboració del Museu Carmen Thyssen d’Andorra, el Ministeri d’Educació i Ensenyament Superior del Govern i el Departament de Cultura del Comú d’Escaldes-Engordany, van convertir el Parc de la Mola en un escenari on els més petits van poder expressar el seu talent artístic a través del dibuix i de la pintura.

Algunes de les obres que es van presentar al concurs es trobaran exposades al vestíbul de Caldea durant tot l’estiu.

Ahir dilluns va ser el darrer dia per a entregar les obres del concurs en el qual hi poden participar els alumnes dels tres sistemes educatius del Principat.

La selecció dels guanyadors i els finalistes es prendrà per majoria simple en una reunió que se celebrarà la setmana del 12 de juny, en la qual hi hauran d’estar presents tots els membres del jurat.

Els premis consisteixen en una entrada familiar per a accedir a Caldea, lots de marxandatge del Museu Carmen Thyssen Andorra i una entrada familiar al museu per a cada premiat o premiada.

Els guanyadors de la tercera o quarta categoria guanyaran un trimestre a un dels tallers d’arts plàstiques a l’Espai d’Art del Comú d’Escaldes-Engordany.

PUBLICITAT
PUBLICITAT