PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Encamp posa en marxa un pla de mobilitat sostenible

El comú ha impulsat un grup de treball format per professionals comunals

Per El Periòdic

La reunió del grup de treball.
La reunió del grup de treball. | Comú d\'Encamp

El comú d’Encamp ha posat en marxa les primeres accions del Pla de Mobilitat Sostenible per al personal que es va aprovar el passat mes de desembre, que pretén reduir les emissions d’efecte hivernacle i contribuir a assolir els compromisos internacionals de neutralitat de carboni al 2050. Aquest pla és una oportunitat perquè les empreses revisin la mobilitat dels seus treballadors i emprenguin accions per a guanyar en eficiència, reduint així despeses i emissions.

Per a poder dur a terme el projecte, el comú ha impulsat un grup de treball format per treballadors comunals, per a definir les primeres accions que es duran a terme de forma conjunta. El conseller de Manteniment i Infraestructures, Xavier Fernández, va destacar ahir en la primera sessió la importància de participar en aquestes iniciatives i va posar èmfasi en què «tots podem sumar i trobar propostes conjuntes per a millorar i facilitar la mobilitat sostenible». 

El grup de treball està format per treballadors de diferents departaments amb l’objectiu d’aconseguir una visió transversal i impulsar les mesures per a dur a terme el pla. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT