Aquesta edició ha comptat amb 1.200 participants, un 50% més que l’any passat

Imatge de la 40a edició de l’Otso Travessera d’Encamp.
Imatge de la 40a edició de l’Otso Travessera d’Encamp. | Comú d\'Encamp

La 40a edició de l’Otso Travessa d’Encamp, organitzada pel Comú de la parròquia i l’empresa Otso Sports, ha comptat amb 1.200 participants, un 50% més que l’any passat.

La segona prova de la Multisegur Assegurances Copa d’Andorra de curses de muntanya es va dur a terme en tres jornades de divendres a diumenge amb l’objectiu que les sis distàncies disponibles es poguessin disputar sense problema.

En la novetat d’aquesta edició, el guanyador en la categoria masculina de 110 kilòmetres, va ser Jordi Tissier amb un crono final de 16h 16’ 12’’. Guillem Alba va quedar segon, completant la cursa en un temps de 16h 48’ 43’’ i Lluis Washington va completar el podi en tercera posició arribant a la plaça dels Arinsols d’Encamp en un temps final de 17h 50’ 57’’. En la categoria femenina, la victòria va ser per a Anastasia Ianina que va travessar la línia de meta en 22h 51’ 57’’. Al podi la va acompanyar Mercè Subils. Va ser una prova on només van prendre part de la sortida quatre dones, dues de les quals van abandonar.

Cal destacar que les distàncies de 110 Km, 84 Km, la Marató i la mitja Marató eren puntuables en les categories sèniors dins de la Multisegur Copa d’Andorra.