PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Cardelús sortirà 8è demà a Jerez

La cursa començarà a les 13.00 hores i està programada a 16 voltes

Per El Periòdic

Cardelús durant la jornada d'avui.
Cardelús durant la jornada d'avui. | Cardelús Racing Team

Xavi Cardelús sortirà demà des de la tercera línia de la graella a la cursa de Moto2 que es disputarà al Circuit de Jerez. El pilot andorrà s’ha situat al 8è lloc de la combinada dels entrenaments classificatoris que s’han disputat avui al traçat andalús.

A la primera sessió el dia, l'andorrà ha marcat el setè millor registre amb una volta de 1’42''496, però s’ha quedat a menys de dues dècimes de segon de la volta ràpida del tercer classificat de la categoria.

La sessió de la tarda ha estat més lenta perquè la pista no estava en les mateixes condicions del matí, i malgrat tornar a ser setè, el seu millor temps ha estat de 1'43''172. A tot això cal afegir que un dels pilots que havia estat més lent que ell al matí, l’ha avançat a la tarda fent-li perdre una posició i acabar 8è a la classificació combinada. Tot i aquesta circumstància, Cardelús ha rodat al llarg del dia  en un ritme més baix i consistent que els pilots que han acabat immediatament davant seu a la classificació i de cara a la cursa de demà, conserva les opcions de lluitar pel podi.

El pilot de l’equip Promoracing comenta en aquests termes el que ha passat als classificatoris d’aquest dissabte: «El resultat final del dia d’avui no ha estat del tot satisfactori perquè demà sortiré vuitè, però hem fet un bon treball. Al matí he estat ràpid, però m’ha faltat quadrar una volta amb tots els millors parcials i he vist com em quedava a poc més d‘una dècima de segon del tercer lloc i, sobretot, com la gran part dels pilots que m’han precedit, feien una única volta molt ràpida però no tenien el ritme que tinc jo. A la tarda, amb la pista més lenta, no he pogut millorar. De cara a la cursa de demà, tinc clar que, com a mínim, quatre dels pilots que tinc a davant són més lents que jo i que, per tant, els podré superar amb una certa facilitat. La qüestió serà no cometre cap errada i remuntar a les primeres voltes perquè no se m’escapin els primers classificats. Crec que puc fer una bona cursa».

La cursa de demà començarà a les 13.00 hores i està programada a 16 voltes.

PUBLICITAT
PUBLICITAT