PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Sergio Molina renova amb l’FC Andorra fins al 2025

El migcampista madrileny finalitzava contracte el 30 d'aquest mes

Per Pol Forcada Quevedo

Molina celebra el seu gol, que va obrir el marcador en la victòria de l'FC Andorra contra l'SD Eibar al Nacional.
Molina celebra el seu gol, que va obrir el marcador en la victòria de l'FC Andorra contra l'SD Eibar al Nacional. | @FCANDORRA

Els primers moviments a la plantilla de l'FC Andorra ja comencen a arribar. Si ahir es parlava de la marxa de Marc Aguado cap a Saragossa, avui es fa amb l'altra cara de la moneda, la renovació de Sergio Molina amb el conjunt tricolor fins a l'estiu del 2025.

El migcampista era un d'aquells jugadors que finalitzava contracte el pròxim dia 30 d'aquest mes, però gràcies al bon rendiment, el club l'ha renovat per a dues temporades més. Sent un dels jugadors més utilitzats per Eder Sarabia, al llarg del curs ha disputat 29 partits, 23 d'ells com a titular, i sumant 1.851 minuts. Segons va informar el club, tant és la seva importància en la plantilla que aquest passat estiu, tot just en el seu segon curs al Principat, va ser escollit pels seus companys com un dels quatre capitans de la plantilla. «Continuar a l'FC Andorra ha estat sempre la meva prioritat: vull seguir progressant com a futbolista i viure des de dins el creixement del club», explicava Molina un cop segellada la seva renovació.

El madrileny de 27 anys va arribar a Andorra a l'estiu del 2021 a Primera RFEF procedent del Salamanca UDS, amb qui va jugar una vuitantena de partits. Amb el club andorrà en porta un total de 68 (50 d'ells com a titular), i ha anotat quatre gols. De fet, dos d'ells els ha anotat aquesta temporada amb una de les seves grans qualitats, el xut. Ja no només per potència, sinó per col·locació. El primer el va fer per a obrir el marcador en la victòria a l'estadi Nacional contra l'SD Eibar, i el segon, també per a estrenar el lluminós, amb un autèntic golàs en el triomf contra l'SD Ponferradina.

Encara queden moltes fitxes de moviments en joc, però la direcció esportiva de l'entitat tricolor ja n'ha començat a moure.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT