PUBLICITAT

Dos homes arrestats per portar passaports falsos

Un altre home és detingut per un delicte contra l'Administració de Justícia

Per El Periòdic

Imatge d'arxiu del cos policial.
Imatge d'arxiu del cos policial.

Dos homes no residents de 26 i 34 anys van ser detinguts dijous a les 14.40 hores a la frontera del DNCJ per un presumpte delicte contra la seguretat en el tràfic jurídic. En ser controlats al punt fronterer, aquests van mostrar els seus respectius passaports i, una vegada verificats, els agents van constatar una sèrie d'irregularitats en les mesures de seguretat, podent certificar que eren falsos.

Seguint aquesta línia, la Policia va detenir dimarts a les 11.50 hores, a Andorra la Vella, un home resident de 42 anys com a presumpte autor d'un delicte contra l'Administració de Justícia. Després de ser controlat a la via pública, va haver de complir un arrest domiciliari de 24 hores dictat per l'autoritat judicial.

Finalment, pel que fa als delictes contra la seguretat del trànsit, set persones més han sigut arrestades. Amb edats compreses entre els 21 i els 46 anys, els cinc homes i les dues dones han sigut detinguts amb taxes superiors a 0,80 grams d'alcohol. La taxa més elevada ha estat de 2,00 grams i un d'ells ha donat un resultat positiu a la prova de tòxics salivar.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT