PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

S’aproven habitatges a preu regulat a Santa Coloma

L’objectiu és que els habitatges siguin una realitat l’estiu del 2026. 

Per El Periòdic

Sessió ordinària del  comú ahir.
Sessió ordinària del comú ahir. | Comú d\'Andorra la Vella / Tony Lara

El Consell de Comú va aprovar  ahir el concurs nacional per a adjudicar el projecte dels habitatges a preu regulat de l’avinguda d’Enclar, que preveu una trentena de pisos de dues i tres habitacions amb lloguers màxims d’entre 560 i 640 euros al mes. L’objectiu és que els habitatges siguin una realitat l’estiu del 2026. 
El Consell de Comú va aprovar ahir el concurs nacional per a adjudicar la construcció, gestió i explotació del bloc d’habitatges de lloguer a preu regulat de l’avinguda d’Enclar número 20, en una parcel·la propietat del Comú on hi ha un immoble amb part de l’estructura ja bastida. El concurs fixa un termini de 30 mesos per a les obres de construcció de l’immoble, i un d’un màxim de 50 anys per a la concessió i explotació dels pisos.
De la trentena d’habitatges de dues i tres habitacions que es preveu que es puguin construir a l’immoble, s’estableix que n’hi haurà d’haver almenys un adaptat a persones amb mobilitat reduïda. En la licitació també es valorarà que el projecte d’habitatges introdueixi els conceptes d’eficiència i sostenibilitat, així com les noves tecnologies.
Les empreses interessades poden presentar les seves ofertes fins al 30 d’agost i l’adjudicació es farà al setembre.

PUBLICITAT
PUBLICITAT