PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

El Mirador Solar de Tristaina obre aquest cap de setmana

Per El Periòdic

El Mirador Solar de Tristaina.
El Mirador Solar de Tristaina. | Grandvalira Resorts

El Mirador Solar de Tristaina obre les portes aquest dissabte 3 de juny. Ordino Arcalís arrenca així la temporada estiuenca amb un dels llocs més visitats des que es va obrir ara fa dos anys, El mirador es troba a 2.700 metres d’altitud i ofereix vistes panoràmiques a la vall i als llacs de Tristaina.

L’accés al mirador es podrà fer amb el telecadira de Creussans i el telecabina de Tristaina, que es posaran en funcionament a partir del mateix dissabte. El primer estarà obert cada dia fins l’1 de novembre entre les 8.45 i les 17.00 hores, mentre que el segon obrirà els caps de setmana i festius fins a l’1 de novembre de 8.30 a 17.00 hores, excepte del 24 de juny al 12 de setembre, quan funcionarà cada dia.

Per a accedir al mirador aquest estiu, Ordino Arcalís compta amb tres tipus de passes de dia: el Forfet Gold, el Forfet Simple i el Forfet Baixada.

Cal destacar que, durant la temporada d’estiu passada, l’excursió del mirador Solar de Tristaina va assolir 63.000 visitants, i és una de les excursions estrella de l’estació.

PUBLICITAT
PUBLICITAT