PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Lluís Cortés, convidat estrella al curs d’actualització d'entrenadors

L’actual seleccionador femení d’Ucraïna comparteix els seus coneixements

Per El Periòdic

Instant de la sessió de Cortés.
Instant de la sessió de Cortés. | FAF

Durant aquesta setmana els entrenadors UEFA de la Federació Andorrana de Futbol estan rebent un curs d’actualització, necessari per mantenir la llicència vigent. L’estrella convidada en aquestes ponències és Lluís Cortés, actual Seleccionador Femení d’Ucraïna i exentrenador del Barça Femení, amb qui va guanyar el triplet. Aquests dies, comparteix els seus coneixements amb els tècnics de la FAF. «La idea és poder compartir amb molts entrenadors i entrenadores la metodologia que utilitzem actualment amb la selecció ucraïnesa, però que també vaig implementar al Barça, i poder intercanviar opinions i parlar molt de futbol amb la gent d’Andorra», va assenyalar.

Entre els temes tractats, hi ha els propis coneixements de Cortés a la banqueta. Conceptes que ajuden els entrenadors a adquirir més coneixements de primera mà. «La idea és començar parlant de model de joc, què és i com entenem nosaltres que s’ha d’estructurar per a poder treballar i millorar-lo després amb un equip», va explicar l’entrenador, que va afegir que també es tractarà «com treballar aquest model de joc i de quina manera hi pot intervenir el tècnic».

A banda de Lluís Cortés, altres membres del seu staff també participaran en aquestes ponències. I és que avui serà el torn de Jaume Joan Rius, que parlarà de les accions a pilota aturada, entre d’altres, i també de l’exinternacional andorrà Jordi Escura, que tractarà la preparació física i els serveis mèdics.

PUBLICITAT
PUBLICITAT