La Trobada Canillo-Ordino fa una crida al públic familiar

S’espera arribar a la participació de l’any passat, una setantena de persones

Serracanta i Pol amb el cartell de l’edició d’enguany.
Serracanta i Pol amb el cartell de l’edició d’enguany. | Comú d\'Ordino

La cursa d’orientació Trobada Canillo-Ordino arriba a la 10a edició amb una crida de participació a les famílies, que ho podran fer en dos circuits, un més fàcil i un altre més competitiu. Els consellers de Canillo, Cerni Pol, i el d’Ordino, Jordi Serracanta, van explicar ahir en la presentació de la prova els principals valors d’aquesta cursa que «fomenta la muntanya, la cohesió familiar, i els vincles històrics entre les dues parròquies», va reconèixer Pol.

Per la seva part, Serracanta va explicar que s’espera arribar a la participació de l’any passat, que va rondar una setantena de persones, malgrat la gran oferta de curses i proves esportives que hi ha durant aquestes dates. L’entorn, el dinar i el retrobament fan única aquesta cursa d’orientació que té un públic fidel i diferents perfils: «trobes un adult amb un infant, joves sols, i adults», va afegir el conseller ordinenc.

Cal destacar que la cita acabarà amb un dinar popular, i el preu de la inscripció és de 10 euros amb aquest inclòs. A les 09.00 hores es farà el repartiment de dorsals, una hora més tard tindrà lloc el brífing, i a les 10.15 hores es donarà la sortida de la cursa.