PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Andorra rebrà més de 5.500 participants per a l’Spartan

El Comú d’Encamp tancarà la circulació a l’avinguda de Joan Martí

Per El Periòdic

Instant de la darrera edició.
Instant de la darrera edició. | Comú d\'Encamp

Arriba a Encamp una nova edició de l’Spartan Race els dies 9, 10 i 11 de juny amb una edició especial, ja que la parròquia acollirà el Campionat d’Europa del 2023. L’esdeveniment esportiu, que una vegada més es desenvoluparà amb la col·laboració d’Andorra Turisme, es torna a ubicar al centre de la parròquia encampadana amb punt de sortida a la zona de l’antic Prat Gran i arribades a la plaça dels Arínsols i comptarà amb totes les seves modalitats clàssiques: Ultra, Beast, Super, Sprint i Kids. Així doncs, Andorra es prepararà durant tota la setmana vinent per a rebre més de 5.500 participants de 43 països diferents durant el cap de setmana, en la que serà la vuitena edició d’aquesta prova. 

Mobilitat / El Comú d’Encamp tancarà la circulació de la zona centre de la vila, concretament l’avinguda de Joan Martí, des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda de Prat de Genil, per la cursa des del divendres 9 de juny a les 10.00 i fins a les 15.30 hores, i de les 17.00 del mateix divendres fins al diumenge a les 21.00 hores, ja que està previst que tota la zona de Sant Miquel i Arínsols acullin diverses proves i l’arribada de totes les curses. Només es permetrà el pas als veïns i vehicles amb abonament a l’aparcament.

A més a més, les parades d’autobús de les línies nacionals L2 i L4 i les de l’Uclic es desplacen uns metres de la ubicació actual, ja que no circularan els autobusos des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda de Prat de Genil. S’habilita la parada a la rotonda a l’inici del carrer del Mirador, per un costat, i una altra, davant de la benzinera del vial de l’Obac, des del divendres a les 09.15 fins diumenge a les 22.00 hores.

PUBLICITAT
PUBLICITAT