PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Es fan públics els salaris dels càrrecs de relació especial d’Espot

Hi ha personal que manté la seva funció i altres que s’incorporen

Per El Periòdic

El cap de Govern, Xavier Espot, en el jurament dels nous consellers.
El cap de Govern, Xavier Espot, en el jurament dels nous consellers. | SFGA/CESTEVE

Ahir al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) es van fer públics els salaris del personal de relació especial adscrit al Departament de Comunicació del Gabinet del Cap de Govern. Maria Baró, manté el càrrec de personal de relació especial i té un salari mensual brut de 3.240,48 euros. En aquest càrrec, l’acompanya Creu Rossell, que en la legislatura passada era cap de Comunicació al Gabinet del Cap de Govern. Rossell té un salari mensual brut de 4.350,00 euros. 

En aquesta legislatura el relleu del cap de Comunicació ha passat a Xavi Palma i per aquest càrrec té un salari mensual brut de 5.181,87 euros. I pel que fa als tècnics de comunicació està format per Carlos Gallardo, Miquel Margalef i Clàudia Campos. Tots tres tenen un sou mensual brut de 2.685,00 euros. 

El ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia i portaveu del Govern va ser preguntat per aquest tema ahir al Consell de Ministres. Casal va recalcar que «els salaris de la cap de Gabinet Silvia Calvó i de la consellera diplomàtica Maria Ubach, no es publiquen al BOPA perquè no són relacions especials i van associades a uns salaris bruts».

Respecte als salaris dels alts càrrecs, el ministre va comentar que no es publiquen i que «el Govern mai ha elevat els salaris dels alts càrrecs, ni dels ministres ni del cap de Govern».

Casal també va voler fer èmfasi en la posició d’Ubach, ja que «en ser una persona destacada del ministeri d’Afers Exteriors als serveis del cap de Govern i a l’obstentar una plaça de funcionària no es publica perquè és el salari que li correspondria per la seva ocupació».

Finalment, el ministre va concloure comentant que «els salaris publicats avui corresponen gairebé als salaris de la legislatura passada».

PUBLICITAT
PUBLICITAT