PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arriba el primer congrés de Naturopatia Postcovid a Andorra

L’objectiu és oferir solucions per a recuperar la salut

Per Sònia Lecha

Cartell del primer congrés de Naturopatia Postcovid a Andorra.
Cartell del primer congrés de Naturopatia Postcovid a Andorra. | Norma Lloret.

El pròxim 10 de juny arriba el primer congrés de Naturopatia Postcovid a Andorra. La sala de conferències de l’Abba Xalet Suites Hotel acollirà els diferents actes que hi haurà durant tot el dia. La finalitat d’aquest esdeveniment és donar veu a tots aquells que pateixen efectes secundaris permanents i, sobretot, oferir-los solucions per a recuperar la salut. 

La presidenta del col·legi de naturòpates de Barcelona, Norma Lloret, va explicar que la idea de fer aquest congrés li va venir fa molt temps «perquè veia que el tema mèdic i neuropàtic no es cohesionava». Lloret vol donar veu en el sentit de «com ens ha afectat aquesta pandèmia en tots els sentits: físic, emocional, psicològic i inflamatori». 

En aquest congrés hi haurà professionals i especialistes (metges de Barcelona, bioquímics, químics, psicòlegs) que a través de ponències facilitaran solucions alternatives per a poder posar remei als efectes secundaris permanents dels pacients. 

La presentació de la jornada serà a les 10.00 hores i anirà a càrrec de Norma Lloret i la biòloga i farmacèutica, Elisa Muxella. La primera ponència la impartirà la terapeuta i assessora holística, Ángeles Quintana, amb la conferència ‘PVH 33. La trilogia per a ser tu mateix’. A continuació, el doctor Alvaro Lopez Juan, parlarà sobre la COVID persistent i els possibles tractaments. A les 12.00 hores hi haurà una pausa pel cafè i un cop acabi, a les 12.15 hores, la llicenciada en Farmàcia i Biologia, Marta Bonilla, tractarà el tema de com resoldre l’emoció per a tractar la malaltia. A les 13.30 hores hi haurà una pausa per a dinar fins a les 16.00 hores. La primera ponència de la tarda, anirà a càrrec de Norma Lloret que parlarà sobre com regenerar i depurar les cèl·lules a través de la fitoteràpia i la naturopatia. Elisa Muxella a les 16.45 hores farà una conferència sobre la relació entre l’epigenètica i la naturopatia. La tècnica superior naturòpata en TNDR i especialitzada en dolor d’origen físic, psíquic i/o emocional, a les 17.30 hores donarà consells per a alleugerar el dolor, fatiga o inflamació d’aquells que el pateixen cada dia. 

I per acabar, a les 18.15 hores hi haurà una taula rodona. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT