PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

La capital es tenyeix de rosa per a celebrar «L’Andorra la Vella en flor»

L’esdeveniment se celebrarà entre el 2 i el 13 de juny

Per Maria Lozano

Una imatge de l’edició anterior de l’Andorra la Vella en flor.
Una imatge de l’edició anterior de l’Andorra la Vella en flor. | Comú d\'Andorra la Vella

Andorra la Vella celebra entre el 2 i el 13 de juny la segona edició de l’«Andorra la Vella en flor», sota el lema «La vie en rose». Aquest esdeveniment decorarà els espais més emblemàtics de la parròquia com a atractiu turístic.

Així doncs, enguany hi haurà 16 punts decorats amb estructures florals i decoracions al llarg de l’Avinguda Meritxell, al Parc Central, a les places Guillemó i Príncep Benlloch, als carres Callaueta i Sant Salvador, al passatge d’Europa i a Prat de la Creu i Prada Casadet. Aquest any, a més, s’engalanarà el passatge del Roc dels Escolls per a potenciar la unió de la Plaça del Poble cap a la nova coberta del Casino i Prat de la Creu.

Algunes de les estructures de gran format estan creades per Daniel Santamaria, artista internacional amb renom internacional. Cal destacar els sostres florals ornamentals que avui ja llueixen a l’avinguda Meritxell i el carrer Callaueta, ja que l’any passat va ser un dels punts més fotografiats durant l’estiu, i estaran instal·lats fins al setembre per a fer ombra a la part més assolellada de l’eix comercial.

Aquest esdeveniment va néixer l’any passat amb l’objectiu de consolidar-se com una cita anual imprescindible, i en la seva primera edició va ser tot un èxit. Aquest any s’ha programat unes setmanes abans, en una època de més baixa afluència turística per a esdevenir un revulsiu per a la parròquia i incentivar la desestacionalització.

«Andorra la Vella en flor» compta amb la implicació del sector comercial, que hi col·labora decorant els aparadors. A més, s’ha organitzat el primer concurs d’Instagram que s’impulsa al voltant de l’esdeveniment. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT