PUBLICITAT

Joan Vinyes i Jordi Mercader impacients per tornar a competir en el CERT

El retorn a la competició serà en el III Rally Reino de León

Per El Periòdic

Imatge de Joan Vinyes- Jordi Mercader en el CERT.
Imatge de Joan Vinyes- Jordi Mercader en el CERT. | Foto Esport

L’ajornament fins a final de temporada del Ral·li de Pozoblanco, a causa de la intensa sequera, va provocar que els pilots que tenen en la seva agenda el calendari de la Copa d’Espanya de Ral·lis de terra (CERT) 2023 passessin el mes de maig sense poder competir en una prova vàlida per a aquest certamen. Superat aquest període, Joan Vinyes i Jordi Mercader (equip de Rallycar- Hyundai i20), estan disposats a reactivar la seva presència en la competició en el III Rally Reino de León, amb l’ànim de situar-se en posicions capdavanteres de la prova. El Palau d’Esports de la capital lleonesa, serà el centre administratiu de la prova, mentre que les assistències se situaran a les instal·lacions del camp de futbol de la localitat.

Tot i que l’equip de Rallycar manté la seva motivació per a estar entre els millors expliquen que són conscients que encara es troben en plena etapa d’adaptació a la seva mecànica. «Serà el tercer ral·li al volant de Hyundai i20, ens queden detalls per a revelar, en referència al seu comportament en situacions contretes. També estem treballant per a adaptar les excel·lents prestacions d’aquesta mecànica al nostre pilotatge», explicava Vinyes, tot afegint que tot i que han avançat molt, li agradaria afinar més i que van a León convençuts que poden fer un bon ral·li.

L’inici de la fita serà aquest divendres entre les 13.00 i les 15.00 hores, en un tram de quatre quilòmetres situat a 10 quilòmetres del parc d’assistència. En el cas de Vinyes i Mercader podran completar un màxim de vuit passades a la referida especial.
A partir de les 18.30 hores s’iniciarà la primera etapa en la qual els participants deuran una passada per les especials A (9,510km) i B (7,050 km). La passada pel tram A serà el tram de qualificació. Els 10 primers classificats triaran la posició de sortida de la segona etapa. 

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT