PUBLICITAT

Inscripcions pels campaments d’estiu d’Encamp i el Pas de la Casa

Infants i joves podran gaudir de 10 setmanes d’activitats ininterrompudes

Per El Periòdic

Cartell creatiu per a anunciar les activitats i campaments.
Cartell creatiu per a anunciar les activitats i campaments. | Comú d\'Encamp

El pròxim 1 de juny el Comú d’Encamp obrirà les inscripcions per a participar en les activitats d’estiu del Llaç d’Animació, l’Àrea de Jovent i l’Espai Jove d’Encamp i del Pas de la Casa. Les places són limitades i tots aquells interessats es podran inscriure a través del web comuencamp.ad o a les recepcions dels centres esportius de la parròquia. Enguany, les propostes giraran al voltant de la intel·ligència artificial i s’emmarcaran sota el lema ‘Pròxima parada, Encampolis!’, amb activitats destinades a infants i joves de tres a 17 anys i compreses entre el 3 de juliol  i el 7 de setembre.

Cada setmana, els monitors prepararan diferents activitats amb l’objectiu d’estimular la seva imaginació per a introduir-los en processos creatius relacionats amb el món de la intel·ligència artificial, ajudant-los així a desenvolupar la capacitat d’anàlisi i perspectiva respecte aquest món. Així ho ha destacat el conseller del Departament d’Esports, Infància i Joventut, qui afirma que «hem continuat apostant pel nombre màxim de places possibles per a donar resposta a les necessitats de les famílies durant l’estiu», afegint que s’ha fet tot el possible «perquè els infants gaudeixin de les colònies als Cortals, alhora que les activitats d’estiu, conegudes com el 4x15, continuïn sent un referent de lleure a l’estiu».

Activitats i colònies dels Cortals

Les activitats del Llaç d’Animació (de tres a cinc anys) i de l’Àrea de Jovent (de sis a 11 anys) comptaran amb els mateixos preus, sent de 88,90€ per a cinc dies i de 77,80€ per a quatre. Mentre que el Llaç d’Animació disposa de 35 places per setmana per a les inscripcions a Encamp i de 25 places per al Pas de la Casa, l’Àrea de Jovent compta amb 70 setmanals per a Encamp i 20 per al Pas de la Casa. D’altra banda,els infants i joves de vuit a 17 anys podran gaudir de les colònies dels Cortals, les quals es dividiran en tres torns: del tres al 12 de juliol, del 17 al 26 de juliol i del 31 de juliol al 9 d’agost. Cada torn disposarà de 40 places i els preus seran de 239,40€ per als residents de la parròquia, 285,50€ per als d’altres parròquies i 483,80€ per als no residents.

Descomptes i ajuts socials

Les diferents activitats tindran un 10% de descompte amb el Carnet Jove o el Carnet Piolet, així com un 20% en cas de la inscripció d’un segon germà. Des del Departament de Cultura i Afers Socials s’han habilitat unes prestacions socials per a les famílies que necessitin una ajuda per a fer front a les quotes d’inscripció.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT