PUBLICITAT

Ferreira i Servera, tercers al Català júnior

EL PERIÒDIC
ESCALDES -ENGORDANY

Periodic
HANTEI Foto: Servera, de negre en el podi, amb el metall com a tercer en -81 kg

Patrick Ferreira i Oriol Servera van treure una medalla de bronze en el campionat de Catalunya júnior que es va disputar ahir en la localitat lleidatana de Bellpuig.

Ferreira, del club Ordino, va guanyar dos combats en la categoria de menys de 66 quilograms fins que va caure en les semifinals. Malgrat la derrota va poder repescar i en el combat que decideix una de les dues terceres posicions va poder guanyar amb ofici per fer-se amb un metall.

El mateix camí va seguir Servera en la categoria de menys de 81 quilos, també del club ordinenc, qui amb una trajectòria idèntica a la de Ferreira en aquest campionat va guanyar dos combats, va perdre en les semifinals i en el combat de repesca no va fallar per fer-se amb el tercer calaix del podi.

BONFILL LLUITA AMB GRIP / Aquests van ser els dos integrants que van aconseguir metall a Bellpuig. Alain Bonfill, el tercer lluitador andorrà en aquesta cita, va decidir competir malgrat no estar en les millors condicions degut a un procés gripal. El judoka de l'Ippon, que com Ferreira va lluitar en la categoria de menys de 66 quilos, va perdre el primer combat de les eliminatòries, tot i que d'una manera ajustada. Bonfill va continuar en la competició amb la repesca, però de nou va perdre.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT