PUBLICITAT

Josep Escoriza és el nou director de la CASS

El consell d'administració de la parapública ha dictat el nomenament aquest matí

Per El Periòdic

El nou director de la CASS, Josep Escoriza.
El nou director de la CASS, Josep Escoriza. | J.E.

Josep Escoriza és el nou director general de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). Així ho ha dictar avui dimarts el consell d’administració de la parapública, qui ha nomenat Escoriza com la figura que rellevarà a partir de l’1 de juliol a Joaquima Sol, la fins ara directora de l’entitat. Es preveu, però, que el nou director comenci a treballar a partir d’aquest pròxim 1 de juny i que tant ell com Sol treballin plegats durant tot el mes, amb l’objectiu de fer el canvi de possessió de la manera més ordenada, fàcil i transparent possible. 

Des del consell es valora la trajectòria d’Escoriza, la qual li permetrà «assumir els reptes que venen per endavant, com són el fet de continuar sent un referent de l’e-administració i l’adaptació a la Unió Europea».

Una trajectòria lligada a l’enginyeria

Llicenciat en Enginyeria de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Josep Escoriza no és només un exmembre de Crèdit Andorrà (on també ha estat ocupant diverses responsabilitats), sinó que abans d’això va estar treballant com a responsable d’obra a la Constructora Copcisa. A més, també ha estat actuant com a ‘managing’ director d’enginyeria i desenvolupament de l’empresa Nice Tech Center, on Escoriza s’ha encarregat durant els últims quatre anys de la implementació de projectes a escala mundial. 

Des del passat novembre, Escoriza és vocal de l’Autoritat Financera Andorrana, un càrrec que segurament haurà de deixar en els pròxims dies al ser escollit finalment com a substitut de Joaquima Sol en la nova posició de director general de l’entitat. 

Signatura de convenis

El consell ha informar també, favorablement, sobre la proposta del ministeri de Salut per a poder dur a terme la signatura de diferents convenis amb diversos especialistes, com un ginecòleg, un dermatòleg i un metge generalista. L’objectiu és donar cabuda a les necessitats actuals i futures, així com en les respectives acreditacions dels tres candidats amb especialitat oficial o homologada.

A més, durant la reunió s'ha procedit a l’aprovació d’una addenda al conveni entre l’entitat i la Cambra dels Saigs, el qual va ser signat el setembre del 2016. Aquesta darrera modificació fa referència a la demanda d’intervenció dels saigs per part de la parapública andorrana.

PUBLICITAT
PUBLICITAT