PUBLICITAT

L’1 de juny s’obre la matrícula pels estudis d’FP

Es cursaran tant als centres d’Aixovall com de la Massana

Per El Periòdic

El centre de formació professional.
El centre de formació professional. | Arxiu ANA

El pròxim 1 de juny s’obrirà el període per a poder-se matricular a la formació professional del sistema educatiu andorrà, segons informa Govern. Les inscripcions estaran obertes per a qualsevol persona legalment establerta al país i que compleixi amb els requisits d’accés establerts al Decret d’ordenament de l’àmbit de formació professional inicial i de batxillerat professional del sistema educatiu d’Andorra.

Seguint aquesta línia, els estudis que s’ofereixen es duran a terme tant al Centre de Formació professional d’Aixovall com al Centre de Formació professional de la Massana. Respecte al primer, es trobaran el BP de Tècnic de Suport de Sistemes Informàtics i Xarxes; el BP de Tècnic de Suport en Desenvolupament d’Aplicacions; el BP de Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria TCAI; el BP de Tècnic Sociocomunitari TSOC; el BP en Activitats Físiques, Esportives i de Lleure; el BP en Secretariat Multilingüe; el DEP en Activitats Físiques, Esportives i de Lleure; el DEP en Secretariat Multilingüe; el FPI Auxiliar d’Estètica i Perruqueria; i el FPI Operador informàtic/assistent d’atenció a l’usuari en TIC.

Pel que fa al centre de la Massana, es trobaran els estudis en FPI Auxiliar de Logística i Comerç; i el de FPI Auxiliar de Manteniment d’Habitatges i Instal·lacions.

Sobre les places disponibles, s’assignaran per ordre d’arribada de les sol·licituds de matrícula. La matriculació s’haurà de fer de forma presencial al centre on s’ofereixen els estudis escollits i per a més informació es pot consultar telefònicament als centres educatius d’Aixovall (741 025) i de la Massana (816 692).

PUBLICITAT
PUBLICITAT