El Cevalls goleja el Congrés B per aturar la ratxa negativa (9-3)

L'Andorra HC Cevalls va aconseguir una victòria balsàmica el divendres a la nit al pavelló Comunal que posa fi a una ratxa negativa de quatre partits sense guanyar. L'equip que dirigeix José Luís Alessi va golejar el Congrés B per 9-3 i comença a remuntar el vol de nou en la classificació, en la qual és ara setè a onze punts de les places d'ascens amb la visita a la pista del cuer Vilanova B la setmana que ve a l'horitzó.

Ajustat 3-2 al descans / El partit no va quedar resolt fins la segona part, ja que al descans l'electrònic marcava un ajustat 3-2 amb gols de Juan Sebastián i dels germans Àlex i Marc Martín. El Cevalls va sortir en la represa disposat a sentenciar davant un rival que estava jugant a la defensiva i aquesta vegada sí, l'encert tricolor es va notar amb quatre gols més d'Alexis, Sebastián (2) i Àlex Martín que asseguraven els tres punts. El Congrés B encertava per fer el 7-3 però en els últims minuts van aparèixer Alexis Carreño i el jove Edu Rocha per fer pujar el definitiu 9-3.