PUBLICITAT

FIVE Media Clan tanca amb gran èxit la seva primera inversió

L’equip d’Esports andorrà guanya la seva segona Liga Radiante de Valorant

Per Joan Jiménez

FIVE Media Clan al festival Gamergy a Madrid (d’esquerra a dreta: Sergi Martí, Roger Espuga, RickyEdit, Agustín51 i Dani Lorenzo).
FIVE Media Clan al festival Gamergy a Madrid (d’esquerra a dreta: Sergi Martí, Roger Espuga, RickyEdit, Agustín51 i Dani Lorenzo). | FIVE Media Clan

FIVE Media Clan, el gran equip d’Esports electrònics i entreniment andorrà, tanca exitosament la seva primera inversió privada al país reconeixent així el gran potencial del club i l’èxit dels seus membres i creadors de contingut, aixì com el fet de confirmar l’auge del sector dels Esports, l’entreteniment digital i dels nous canals de comunicació. En tan sols dos anys des de la seva creació, FIVE Media Clan ha aconseguit un nivell de rellevància destacat tant en la indústria dels Esports electrònics com en la comunitat de creadors de contingut aconseguint figures com RickyEdit o Agustín51 com a copropietaris del club i més de 20 milions de seguidors totals a xarxes. Aquesta inversió privada és un clar testimoni de la confiança que els inversors tenen en el club i la seva capacitat per a continuar creixent i recollint èxits. El suport financer rebut permetrà a FIVE ampliar la seva presència i activitats al país i fora d’aquest, així com continuar desenvolupant el seu talent i explorar noves oportunitats en el panorama dels Esports electrònics i l’entreteniment.

A més, el destacat equip andorrà va fer història el passat diumenge en proclamar-se de nou com a bicampió de la Liga Radiante, segona divisió espanyola del famós videojoc Valorant. Aquesta fita és especialment destacable si tenim en compte que l’equip andorrà és el primer i únic equip que ha aconseguit guanyar aquesta competició en dues ocasions, a més de ser el primer equip nacional en participar i endur-se la victòria en el certamen. 

Des del seu debut en l’escena competitiu, FIVE Media Clan ha deixat una empremta impecable i sense precedents en el món dels Esports electrònics. El seu recorregut gairebé perfecte és un testimoni del talent i dedicació dels jugadors, així com del sòlid suport de l’equip tècnic i els seguidors incondicionals del club. L’equip de FIVE Media Clan continua desafiant-se a si mateix i aspira a assolir encara més èxits en el futur. Estan decidits a elevar encara més el perfil d’Andorra en el panorama dels Esports electrònics i a continuar inspirant a les pròximes generacions de jugadors i creadors de contingut, col·lectiu on l’interès per aquestes competicions creix amb força.

PUBLICITAT
PUBLICITAT