PUBLICITAT

Marín guanya a Gressoney i torna a ser el d'abans

EL PERIÒDIC
GRESSONEY

Periodic
Lluís Marín, ahir en el calaix més alt del podi a Gressoney Foto: FAE

Lluís Marín va demostrar ahir que torna a ser el d'abans de la lesió i ho va confirmar amb una victòria en la segona prova de boardercross que va disputar ahir a Gressoney.

El primer dia havia comés una errada en les semifinals que el van deixar sense podi però va aprendre d'allò i ahir ja no va donar concessions tot i que el nivell era alt amb l'equip italià de Copa del Món, i d'altres com ara David Bakes (Nova Zelanda), Hammerle Michael (Àustria) i Matija Mihic (Eslovènia): «la pista era ràpida, sense molts mòduls i el lliscament era molt important. Lluís no va comentre errades i es tracta d'un bon resultat que li donarà ànims en el tram final de la temporada», va explicar el seu entrenador.

VIDOSA, QUINZÈ A LES MENUIRES / Roger Vidosa va tornar a ser el millor andorrà a les Menuires (França), en l'eslàlom FIS que es va disputar ahir i en el qual hi particpaven quatre corredors del primer equip masculí de la Federació Andorrana d'Esquí (FAE). El número 1 andorrà va finalitzar en la quinzena posició en una cursa de màxima exigència que comptava amb 135 participants que va acabar amb 62 abandons en la primera mànega entre les quals van produir-se les de Nil Ruíz i Kevin Esteve. Vidosa va marcar el quinzè millor registre i va mantenir la regularitat en la segona mànega, en la qual van descendir els abandons fins a 25, entre els quals hi havia el de Ferran Huertas.

Amb el quinzè lloc dels 39 competidors que van finalitzar la carrera Vidosa va aconseguir 27,80 punts que s'apropen als 27,10 que té de mitjana en aquesta disciplina, segons la darrera actualització de la FIS el passat 24 de febrer. Vidosa continua en línia ascendent després d'arribar als Mundials amb dubtes a causa d'una lesió que el va tenir prop d'un mes aturat.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT