PUBLICITAT

Unnic aposta per noves propostes gastronòmiques

El xef executiu d’Unnic, Nazario Cano, impulsa diverses iniciatives

Per El Periòdic

Una de les zones de restauració d'Unnic.
Una de les zones de restauració d'Unnic. | M.P.

El centre d’oci integral Unnic continua apostant en la seva tasca per la restauració i a partir d’aquest estiu novetats en l’oferta gastronòmica. Amb l’objectiu de promoure la passió per la bona cuina, el xef executiu d’Unnic, Nazario Cano, guardonat amb una estrella Michelin, té previst un seguit d’iniciatives que s’aniran implementant al llarg dels pròxims mesos.

Entre les propostes destaquen les classes de cuina particulars per a grups reduïts de màxim sis persones adreçades als clients més fidels, amb sessions temàtiques de gastronomia japonesa, de fusió, d’arrossos o de com treballar el peix, entre altres. La previsió és que les classes s’imparteixin periòdicament a la cuina d’Unnic, en horari de 17.30 a 19 hores.

Seguint aquesta línia, una de les altres activitats que s’incorporaran a l’oferta de restauració del centre d’oci integral són els tallers amb padrins i padrines del país per a recuperar i compartir receptes tradicionals andorranes. “A Unnic tenim una visió cultural de la gastronomia i volem compartir receptes pròpies d’Andorra i potenciar sessions populars de cuina obertes a la població”, ha explicat Cano, qui ha posat especial èmfasi en “col·lectius com jubilats o escolars”.

Unnic treballa també en la celebració d’una jornada on Nazario Cano i un segon cuiner guardonat amb estrella Michelin elaboraran un menú a quatre mans. L’activitat es farà a porta tancada amb un aforament màxim de 30 persones i presentarà un format exclusiu que acostarà al públic andorrà, trimestralment, diferents xefs amb estrella Michelin d’arreu del món. La data d’aquesta primera edició no està encara tancada, tot i que es donarà a conèixer en les properes setmanes.

Per altra banda, es preveuen unes sessions de cuina oriental – xinesa, japonesa, hindú, etcètera – al Bar Rojo, amb menús elaborats per a l’ocasió a través de receptes originàries d’aquelles regions. “Volem que els nostres clients puguin gaudir de la gastronomia amb els cinc sentits, ja que no hem d’oblidar que la cuina és cultura i tradició, i des d’Unnic ens mou la idea de potenciar la cuina andorrana i la internacional en totes les seves expressions”, ha destacat Cano.

Finalment, cal recordar que a partir del 12 de juny se celebrarà a Unnic un cicle de tasts i maridatges de vins de la mà de la sommelier Dolores Cano, qui donarà a conèixer i degustar una gran selecció de varietats de raïms combinats amb aperitius elaborats per a l’ocasió.

PUBLICITAT
PUBLICITAT