PUBLICITAT

Meritòria actuació andorrana al “Championnat National 1” de natació

Els duos Mariona-Aran i Zoé-Jasmine completen el certamen sense errades

Per Joan Jiménez

La delegació andorrana, durant el "Championnat National 1" 2023, a Nantes
La delegació andorrana, durant el "Championnat National 1" 2023, a Nantes | FAN

Aquest darrer cap de setmana, Andorra va comptar amb representació nacional al Championnat National 1 et Élite été open jeunes de natation artistique per part del club "Léo Lagrange Natation". La competició celebrada a Nantes entre el 22 i el 28 de maig va tenir la participació de 20 duets de tres països diferents (França, Bèlgica i Andorra). La delegació andorrana va ser conformada per Zoé Palau i Jasmine Serrano, com el duet número A, Aran Van Den Eerenbeemt i Mariona Casas en el duet B i Neus Gustavsson i Selena Bellocq en reserva.

Jasmine i Zoé, tenen més edat i experiència en la competició i els objectius inclouen, a més a més, la fortalesa física i la bona execució. Fites totalment assolides després d'una participació en què van destacar com a punts forts, la força, l'extensió i l'altura en una execució sense cap errada al llarg de la rutina, obtenint una puntuació final de 66.0333 punts.

El duo de Mariona i Aran, el més jove, va fer una meritòria nota de 64.8000 punts. En el seu debut internacional per Andorra, tenien com a objectiu principal desenvolupar un bon rendiment en la impressió artística, cosa que finalment es va poder assolir. La qualificació final no recull errades, però si progressos en la manera d'interpretar i representar la música, sent un fet realment satisfactori.

Ninguna de les dues parelles va cometre errades durant la seva actuació, fet que és mostra com el resultat més destacable de la participació andorrana i atorga dades significatives sobre la seva progressió, ja que es tracten d'equips joves amb molta experiència i recorregut per a adquirir en competicions internacionals.

A més, en la disciplina de "Figures AQUA" hi van participar les sis sincronistes, amb un rendiment preparatori més ajustat a objectius tècnics.
Des de la FAN (Federació Andorrana de Natació); s'assegura que estan molt satisfets amb el rendiment i progressió que demostren les nadadores, emfatitzant el mèrit del seu rigorós entrenament, la disciplina a la qual es sotmeten i l'esforç que demostren per a poder continuar millorant en tots els àmbits que requereix la disciplina.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT