El VPC cau a Saint Orennais i manté el lideratge (42-10)

• La mala jornada per als de Broad i per a Sor Agout i Foix, que també perden
SAINT ORENNAIX

Xepi i Gispert amb Magallon en un duel anterior Foto: ORIOL LLAURADÓ

El VPC Andorra va encaixar ahir una derrota al camp del Saint Orennais i però els altres resultats han beneficiat i l'equip de Michael Broad manté una setmana més la primera posició al grup 2 de la Divisió d'Honor francesa. El 42-10 rebut no va permetre sumar cap punt de bonus però la jornada tampoc va ser gens positiva per al Sor Agout i el Fuxeenne, que van perdre davant el Mazères i el Tarascó, respectivament, i no han pogut neutralitzar els tres punts que tenien de desavantatge respecte del VPC.

L'equip de Broad es va trobar un equip guerrer i en la primera part no va tenir cap opció. Al minut 1 un drop, al 5, 7 i 14 tres cop de càstig, al 22 un assaig transformat i al 32 i 35' dos cops de càstig més van fer pujar un contundent 25-0 al descans. L'equip andorrà no va reaccionar en la segona part. Màxim Taurinyà va fer un assaig al minut 60 després d'un cop de càstig en contra al 42 que significava el 28-5. Ja al 72 els locals van fer un altre assaig al qual Roger Font va respondre de la mateixa manera i en el descompte una nova marca en contra va significar el 42-10 definitiu.