L'FC Andorra s'acomiada de la temporada amb victòria

Els tricolors han guanyat al Vila-real B per 4-3

Imatge del partit d'avui.
Imatge del partit d'avui. | F.C. Andorra

L'Andorra ha aconseguit la victòria avui, al Nacional, contra el Vila-real B. Una victòria que, a falta que jugui l'Oviedo, permet situar a l'equip del Principat en setena posició, la primera fora del play-off, a més que els jugadors que tenen la seva continuïtat a l'aire, com Carlos Martínez, es puguin acomiadar de l'afició, fent-ho aquest últim amb un gol de bandera. Al matí, per a estirar les cames, els jugadors i el cos tècnic han fet caminant l'ascensió al Santuari de Canòlich, el qual commemora avui els 800 anys de la troballa de la talla de la Verge laurediana. I per moments, sembla que han tingut aquesta empenta celestial.

El partit ha començat amb un homenatge al 10, atès que Carlos Martínez disputava el seu partit número 100 amb l'elàstica del Principat. Set minuts després de començar el joc, una bona jugada de l'equip de Miguel Álvarez ha acabat amb una pilota rasa a l'àrea que ha aprofitat molt bé Tiago. Amb un toc suau, el migcampista ha batut a Nico Ratti, que avui tornava a la titularitat després de no jugar en el darrer mes de competició.

El gol no ha afectat, però, els de Sarabia, que abans d'empatar han tingut fins a tres ocasions clares de gol en les botes de Martínez i Germán Valera. Abans de la mitja hora de joc, Rubén Bover ha situat les taules al marcador, xutant una falta caiguda lleugerament a l'esquerra de la frontal de l'àrea visitant. El Vila-real B, però, ha tornat a prendre avantatge en el tram final de la primera part i en el 42 de joc, Martínez ha tornat a batre Ratti. El davanter castellonenc ha tirat de qualitat individual per a deixar assegut al porter argentí en l'u contra u i tornar a donar avantatge als seus.

Com havia passat amb el primer, el cop no ha afectat els tricolors. Sis minuts després de la represa, Mika Mármol ha situat de nou l'empat al marcador, deixant anar una canonada amb la cama esquerra que s'ha colat per l'escaire de la porteria defensada per Gianni, qui no ha pogut fer res per a aturar la potent paràbola. Sis minuts després, en el 57, Carlos Martínez ha donat, per primer cop, avantatge als seus, amb assistència de Christos Almpanis i rematada de Martínez amb una vaselina. Una més que digna manera d'acomiadar-se dels tricolors, com tot fa pensar.

Així doncs, després d'una segona part vibrant, el partit ha entrat en una recta final frenètica. El Vila-rea B no s'ha volgut quedar endarrere i Tassende, aprofitant un rebuig després de penjar una pilota a l'àrea local, ha deixat anar una fuetada de volea que ha sorprès Ratti per a situar per tercera vegada l'empat. Amb només vuit minuts per a completar el partit, Jacobo ha anotat el 4-3 definitiu al minut 85. Una incorporació de Petxa, que havia entrat per Alti en la segona part, ha trobat sol al 9, qui ha superat a Gianni per a deixar els tres punts a casa i tancar una temporada per a la història per a l'FC Andorra.