PUBLICITAT

Andorra la Vella

És una final

L’FC Andorra, amb opcions d’acabar a la setena plaça a la classificació, rep al Vila-real B a les 16.15 hores

Per Pol Forcada Quevedo

Bakis, que avui no estarà disponible per a Sarabia, encara a Adrián de la Fuente ‘Dela’ al partit d’anada.
Bakis, que avui no estarà disponible per a Sarabia, encara a Adrián de la Fuente ‘Dela’ al partit d’anada. | @FCANDORRA

L’FC Andorra posa avui el punt final a la temporada amb el darrer duel de la Lliga SmartBank, a les 16.15 hores a l’Estadi Nacional contra el Vila-real B. Els tricolor són els novens classificats amb 56 punts, i encara poden optar a arribar a la setena plaça. Aquest fet, però, passa per assolir aquesta tarda els tres punts i que l’Oviedo i el Cartagena (setè i vuitè) perdin els seus respectius duels. Per això el partit «és una final», va assenyalar ahir Eder Sarabia en roda de premsa, recordant que els seus han perdut en els darrers tres partits que s’han enfrontat contra els groguets. «Si aconseguim guanyar podem posar una gran cirereta a la temporada», va afegir el tècnic. 

Un curs que, de fet, va titllar «d’excel·lent». També va fer esmena que a principi d’any parlaven de consolidar el projecte i la salvació, «i no només ho hem aconseguit, ens hem fet un forat a la categoria amb una manera concreta de jugar». «Hem assolit tots els objectius, i ens ha faltat entrar al play-off per a parlar de matrícula d’honor», va comentar el de Bilbao. 

Per davant, el conjunt del Principat té un «rival molt atractiu que ha fet molt bona temporada», però que ha estat sent bastant irregular. Actualment són els divuitens classificats amb 50 punts, justament per sobre de les posicions de descens. Dels darrers 10 partits, els de Miguel Álvarez només n’han guanyat dos, el darrer fa tres jornades contra l’Sporting, dissetè. De la resta de matxs, cinc són derrotes i els altres tres empats. Tot i això, l’entrenador tricolor va ser clar: «Poden tenir baixes però compten amb jugadors de molt talent, i si no estem bé en l’aspecte defensiu i no tenim aquest rigor, ens faran mal».

A banda, el de demà serà un matx especial: «No tots estarem junts la temporada vinent», destacava Sarabia. Tot i això, el tècnic va deixar clar que trauran des de l’inici el millor equip per a vèncer. 

Pel que fa als rumors i les possibles baixes, el basc va esmentar que «és bona senyal que els jugadors, que a principi de curs no eren tan coneguts», estiguin en boca de diferents equips. Demanat específicament pels golejadors, Sinan Bakis i Carlos Martínez, que possiblement no continuaran a l’entitat andorrana, l’entrenador va assenyalar que «els nostres davanters sempre faran gols, ja que els generem moltes ocasions». 

Finalment, Sarabia va confirmar que no podrà comptar amb el davanter turc, màxim anotador de l’equip amb 12 gols, així com Iván Gil, «que continua un pèl tocat del genoll», i Martí Vilà. Per contra, Marc Bombardó Bomba, que sol jugar amb el filial, va convocat.

Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT