PUBLICITAT

Bonell visita l’estand d’Andorra a la Feria del Libro de Madrid

La ministra s'ha trobat també amb el seu homòleg espanyol, Miquel Iceta

Per El Periòdic

La ministra Mònica Bonell i el ministre espanyol Miquel Iceta, avui.
La ministra Mònica Bonell i el ministre espanyol Miquel Iceta, avui. | Isabel Infantes

La ministra de Cultura, Joventut i Esports, Mònica Bonell, acompanyada de l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Vicenç Mateu, ha visitat avui la Feria del Libro a Madrid, amb especial interès per l’estand d’Andorra impulsat i coordinat a través de l’Àrea de Lectura Pública i Biblioteques. L’estand número 5 de la zona internacional, ubicat al Parque del Retiro, agrupa el Govern d’Andorra i editors membres de l’Associació d’Editors d’Andorra i en ell s’hi ofereixen prop de 100 títols en català i castellà. Cal destacar que aquesta és la primera vegada que Andorra participa oficialment a la fira.

La participació en la 82a Feria del Libro de Madrid permet promoure el sector editorial andorrà, presentar les publicacions que directament o indirectament s’han fet amb suport institucional i, d’aquesta manera, exposar i donar a conèixer a públics diferents la varietat d’escriptors i editors del país. 

De forma paral·lela, la ministra ha mantingut una trobada informal amb el seu homòleg espanyol, Miquel Iceta, i altres figures polítiques, els quals van compartir la importància d’aquest tipus de trobades.

PUBLICITAT
PUBLICITAT