PUBLICITAT

Josep Escoriza, candidat a ser el nou director general de la CASS

Escoriza agafaria el relleu a la fins ara directora, Joaquima Sol

Per El Periòdic

El nou director de la CASS, Josep Escoriza.
El nou director de la CASS, Josep Escoriza. | J.E.

Joaquima Sol ja té substitut per a rellevar-la en el càrrec de directora general de la Caixa Andorrana de Seguretat Social (CASS). Es tracta de Josep Escoriza, qui durant 20 anys va liderar l’àrea de mitjans de Crèdit Andorrà. Des del novembre passat, ha exercit de vocal de l’Autoritat Financera Andorrana.

El nomenament d’Escoriza és encara una qüestió que es manté en l’aire, ja que el consell d’administració de la Seguretat Social no es reunirà fins dimarts per a escollir el nou director. Serà en aquest moment on la decisió final haurà de ser consensuada entre tots els representants del consell, abans de la comunicació oficial i amb l’objectiu de trobar el millor rostre per a rellevar la figura de Sol. La fins ara directora de la CASS es mantindrà en el càrrec fins al pròxim 30 de juny, posant punt final a la seva trajectòria de 19 anys i donant el relleu al nou director. La intenció des de l’entitat, però, és que tant Joaquima Sol com la figura que la substitueixi treballin plegats durant tot el mes de juny, amb l’objectiu de fer el canvi de possessió de la manera més ordenada, fàcil i transparent possible. 

Una trajectòria lligada a l’enginyeria

Llicenciat en Enginyeria de Camins, Canals i Ports per la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), Josep Escoriza no és només un exmembre del Crèdit Andorrà (on també ha estat ocupant diverses responsabilitats), sinó que abans d’això va estar treballant com a responsable d’obra a la Constructora Copcisa. A més, també ha estat actuant com a ‘managing’ director d’enginyeria i desenvolupament de l’empresa Nice Tech Center, on Escoriza s’ha encarregat durant els últims quatre anys de la implementació de projectes a escala mundial.

Des de fa uns mesos, Escoriza és vocal de l’Autoritat Financera Andorrana, un càrrec que segurament haurà de deixar en cas de ser escollit finalment com a substitut de Joaquima Sol en la nova posició de director general de l’entitat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT