PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

David Pérez, nou coordinador del comitè d’Escaldes-Engordany

L’excandidat territorial a les passades eleccions agafa el relleu a Dolça Fajardo

Per El Periòdic

David Pérez.
David Pérez. | Tony Lara

David Pérez, candidat de PS SDP+ per Escaldes-Engordany a les passades eleccions del 2 d’abril, és el nou coordinador del comitè local de la parròquia. Agafa així el relleu de Dolça Fajardo, comptant a més amb el suport unànime dels membres que configuren l’òrgan. 

Amb aquest nou nomenament s’inicia el treball per a assolir la reactivació dels comitès locals a totes les parròquies, un dels objectius principals del nou executiu del Partit Socialdemòcrata. «Que el David sigui coordinador del comitè local és un encert i un orgull pel PS. La seva voluntat de fer d’Escaldes-Engordany una parròquia millor i les seves ganes de treballar amb tot l’equip escaldenc és una molt bona notícia per al nostre partit», ha afirmat el president del partit vermell, Pere Baró, qui ha afegit que «estem molt contents de començar aquesta reactivació de la feina dels comitès locals amb la seva presència».

Així doncs, David Pérez se suma a la resta de coordinadors parroquials del Partit Socialdemòcrata com són Sergi González (Andorra la Vella), Marta Pujol (Encamp), Tomàs Riat (Ordino) i Àlex Alís (Sant Julià de Lòria). 

PUBLICITAT
PUBLICITAT