PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

El servei de podologia estarà operatiu al juliol

Espot va anunciar que comptarà amb una cobertura del 100%

Per El Periòdic

| Govern d\'Andorra

El cap de Govern, Xavier Espot, acompanyat de Trini Marin, ministra d’Afers Socials i Funció Pública, i Helena Mas, nova ministra de Salut, han participat en l’Assemblea General Ordinària de la Federació de la Gent Gran que s'ha celebrat avui a la tarda al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. En aquest espai, Espot ha anunciat al col·lectiu de la posada en funcionament el servei de podologia als Centres d’Atenció Primària per poder atendre les necessitats de la gent gran amb una cobertura del 100%, aquest proper juliol. Aquesta decisió acompleix els compromisos contrets per l’Executiu amb la gent gran, segons ha destacat el cap de Govern. Així mateix, també va voler posar en èmfasi el treball diari amb la Federació per potenciar les campanyes de prevenció i cribratge de còlon i les campanyes de sensibilització del càncer de pròstata.

Durant la trobada, ministres i cap de Govern han pogut compartir amb el col·lectiu les inquietuds i anhels que tenen, així com també donar la mà a la gent gran perquè formin part de la resolució dels reptes i objectius que planteja el Govern per garantir una vellesa digna i disposar d’un col·lectiu de persones grans autònomes i dinàmiques.

Durant l’acte, Espot ha declarat que «Per a aquest Govern, l’envelliment de la població és un èxit i ens enorgulleix que el nostre país sigui un dels països amb una de les esperances de vida més elevades del món, perquè aquest fenomen té moltes connotacions positives associades».

PUBLICITAT
PUBLICITAT