PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Futbol sala per a reinvindicar l’esport femení en el seu Dia Internacional

Van participar diverses dones de l’àmbit administratiu Andorrà

Per El Periòdic

Dues de les jugadores en el partit d’ahir.
Dues de les jugadores en el partit d’ahir. | SFGA/JAViladot

Ahir, en el dia Internacional del Futbol Femení, diverses dones del món administratiu i del Govern es van calçar les esportives per a participar en un partit de futbol sala, amb l’objectiu de reivindicar el paper femení en un esport que encara avui en dia, té molta més visibilitat i participació en homes.

Així doncs, ministres, conselleres i secretàries d’Estat com la ministra de Salut Helena Mas, la ministra de Cultura i Esports Monica Bonell, la secretària d’Estat d’Igualtat i Participació Ciutadana Mariona Cadena, la cònsol major d’Escaldes-Engordany  Rosa Gili, la subsíndica general Sandra Codina, les conselleres generals de DA Carol Puig i Berna Coma i la cònsol menor de la Massana Eva Sansa van ser les participants al partit amistós d’honor jugat durant el migdia al Prat del Roure d’Escaldes-Engordany.
Cal destacar a més, que durant l’acte va haver-hi diversos professionals de l’esport, com la jugadora del Vila-Real Tere Morató, l’ambaixadora del futbol femení de la Federació Andorrana de Futbol (FAF) Marina Fernández, l’exjugadora del Megadones, entrenadora i formadora Montse Sánchez i la vocal de la junta directiva de la FAF Ana Plazos. Així doncs, el partit ha estat organitzat per l’Associació de Dones d’Andorra (ADA) i la FAF.

La jornada, a més, va continuar amb una visita a l’exposició de l’Illa Carlemany sobre futbol femení a la tarda, a més d’una taula rodona amb el títol de La dona en el món del futbol a l’hotel Delfos amb la vicepresidenta del FC Barcelona, Maria Elena Font. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT