PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Recollida porta a porta a Príncep Benlloch

El desplegament de recollida d’escombraries s’inicia l’1 de juny

Per El Periòdic

Recollida de deixalles a Andorra la Vella.
Recollida de deixalles a Andorra la Vella. | Comú d\'Andorra la Vella

El Comú d’Andorra la Vella inicia el desplegament de la recollida de residus porta a porta a l’avinguda Príncep Benlloch a partir de l’1 de juny.  És la tercera zona de la parròquia on s’implanta aquest sistema que suposa una millora de la gestió de les deixalles. El porta a porta es va posar en marxa a la zona del Cedre de Santa Coloma el setembre del 2023 com a prova pilot, i després de la bona acollida, es va decidir implantar-ho de forma definitiva, a més d’ampliar-ho un any més al carrer Terra Vella. 

Per a facilitar l’arrencada a l’avinguda Príncep Benlloch, que implica més de 250 caps de casa, la corporació facilitarà per a cada llar un paquet amb bosses de colors perquè els veïns puguin classificar els diferents tipus d’escombraries. La informació s’ha fet arribar als veïns a partir d’una carta que inclou un tríptic explicatiu i un imant de nevera que indica quins dies de la setmana es recull cada tipus de residu. 

Des de finals de març s’ha habilitat una mini deixalleria al carrer Ciutat de Valls, 48 perquè els veïns hi puguin dipositar els residus fora dels horaris establerts.

PUBLICITAT
PUBLICITAT