PUBLICITAT

Escaldes- Engordany

Font compleix el seu objectiu quedant 15è

Sèrbia va ser la prova inicial de Hard Enduro, marcat per un temps advers

Per El Periòdic

Marc Foix competint.
Marc Foix competint. | Foto Sport

Marc Font va quedar en 15a posició en la categoria Sènior-PRO,després d’haver preparat a consciència l’inici del campionat del món FIM de Hard Enduro. En la categoria absoluta a més, va aconseguir la 12a plaça.

Així doncs, Font va anar en progressió durant els quatre dies a Zaltibor. Durant la primera jornada, el pilot va estar pendent de les verificacions i dels retocs en el seu KTM abans de començar a competir en Pròleg Akraprovic.

La competició es va iniciar amb la disputa de la màniga de qualificació, vàlida per a la formació de la graella de sortida en la primera jornada, que només tenien accés els 15 més ràpids en la qualificació.

Els boscos de la Sèrbia central van ser l’escenari dels tres dies de competició. El dijous 18 de maigva ser el dia que es van fer els primers 100 quilòmetres, acompanyats d’una climatologia molt adversa. El pilot, que va sortir en 25a posició, i després del punt d’avituallament va poder avançar fins a la 19a plaça. En la segona jornada, però, Font va tenir problemes mecànics, que van condicionar la seva actuació. Així va ser com el pilot va acabar la segona jornada en 24a posició, però en l’acumulat quedava en 17è lloc.

En la segona jornada, Font va fer una excel·lent actuació en els 100 quilòmetres finals i va fregar el top 10 del sènior-PRO. Així doncs, en la classificació absoluta va ser superat pel pilot Júnior, Matthew Green.
Font va explicar que «deixo Sèrbia amb un sabor agredolç. Per una banda tinc la satisfacció d’haver acoseguit l’objectiu, i per altra banda tinc present els problemes mecànics del segon dia, que ens van fer perdre un temps preciós pensant en la classificació final».  H

PUBLICITAT
PUBLICITAT