PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gran èxit del primer acte de les fundadores de BWOMAN

Una trobada plena d’activitats per al grup de dones visionàries

Per El Periòdic

Totes les dones que formen part de la comunitat BWOMAN.
Totes les dones que formen part de la comunitat BWOMAN. | Dani Frames.

El passat 18 de maig, la comunitat BWOMAN, composta per un grup de dones emprenedores i visionàries, va dur a terme el seu primer esdeveniment a una Secret Location de la Massana. La jornada va estar plena d’activitats i experiències enriquidores que van deixar una empremta duradora en tots els assistents.

L’esdeveniment va tenir una durada de mig dia, i va oferir a les participants una àmplia varietat d’activitats dissenyades per a empoderar, inspirar i millorar la qualitat de vida de les dones. Entre les destacades es van incloure un taller d’hipopressius a càrrec de Barbara Caballol, un taller dinàmic on les assistents van poder aprendre tècniques per a millorar el seu benestar físic; una masterclass de cura facial a càrrec d’Eli Sans de Control Pilates, on van explicar consells i tècniques per a mantenir una pell sana; la càpsula d’estilisme de moda a càrrec d’Stylist/Bürô i la presentació de la col·lecció VACYS per Vanessa Rodriguez, fundadora de la marca.

A més de les activitats, les assistents van poder gaudir d’un exquisit brunch amb unes vistes a les muntanyes i cada assistent va rebre un pack ple de detalls pensats per a sorprendre.
L’esdeveniment de BWOMAN va superar totes les expectatives, consolidant la seva posició com una comunitat inspiradora i transformadora per a dones de totes les edats i àmbits de la vida.

PUBLICITAT
PUBLICITAT