PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

L’equip de Govern es reuneix amb el copríncep episcopal

Van posar en relleu la voluntat d’establir un clima de col·laboració

Per El Periòdic

Visita oficial dels nous membres del Govern al Copríncep Episcopal.
Visita oficial dels nous membres del Govern al Copríncep Episcopal. | SFGA/CESTEVE

El cap de Govern, Xavier Espot, juntament amb tot el nou equip de Govern que configuren el Consell de Ministres, es van reunir ahir dilluns a la tarda amb el copríncep episcopal, Joan-Enric Vives. Aquesta ha estat la primera reunió institucional entre els membres del nou Executiu i el copríncep, després del primer contacte entre el cap de Govern i Vives que es va celebrar ara fa una setmana.

La trobada, de caràcter cordial, es va dur a terme al Palau Episcopal de la Seu d’Urgell, pocs dies després que els ministres hagin pres possessió del càrrec i va posar en relleu la voluntat d’establir un clima de relació d’entesa i de col·laboració institucional.

Durant la reunió les autoritats van comentar amb el copríncep les prioritats de cadascun dels ministeris així com els reptes que ha d’encarar el país durant aquesta legislatura, com ara la negociació per a l’Acord d’associació amb la Unió Europea, el pacte d’estat de Salut, la sostenibilitat de les pensions o l’impuls d’un creixement urbanístic sostenible.

PUBLICITAT
PUBLICITAT