PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Primera edició per a fomentar la inclusió a l’esport Inclau

Un dels objectius és ensenyar les instal·lacions del Centre Esportiu

Per El Periòdic

Participants a la primera jornada dedicada a l’esport inclusiu.
Participants a la primera jornada dedicada a l’esport inclusiu. | M.R.

El gimnàs del Centre Esportiu de Sant Julià de Lòria acull des d’ahir al matí la ‘Jornada per a fomentar la inclusió a l’esport Inclau’. Es tracta de la primera edició d’una iniciativa que el comú lauredià va programar amb un doble objectiu: donar a conèixer les instal·lacions del centre i fomentar la sensibilització al voltant de la diversitat funcional a partir de diverses propostes com un circuit d’habilitats obert a tots els públics. 

«Crec que és un exercici molt interessant de cara a totes aquelles persones que mai han aparcat a un pas de vianants o a un lloc exclusiu per a minusvàlids», va apuntar el cònsol major de Sant Julià de Lòria, Josep Majoral.  

Una de les participants en la jornada, Àngels Colell - mare d’una persona amb limitacions a nivell motriu i intel·lectual i també presidenta de l’Associació d’usuaris, familiars i representants legals de la Fundació Privada Nostra Senyora de Meritxell (AUFARE) - va insistir que és important viure aquestes sensacions perquè tothom s’adoni de les limitacions que pateix el col·lectiu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT