PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Gran èxit dels tallers i les activitats culturals a l’Andoflora

Sara Tapia guanyadora del concurs de dibuix de l’Andoflora

Per El Periòdic

Imatge dels guanyadors del concurs de dibuix a l’Andoflora.
Imatge dels guanyadors del concurs de dibuix a l’Andoflora. | Andoflora

La 29a edició de la fira mercat de la planta i la flor, Andoflora, s’ha tancat amb un balanç molt superior a les expectatives. Durant tot el cap de setmana l’afluència a la fira mercat ha estat molt elevada, amb un ple total als tallers i propostes infantils i amb un nombrós públic passejant per la fira i gaudint dels espectacles.

El temps ennuvolat no va ser gaire obstacle perquè els massanencs, gent de tot el país i alguns turistes sortissin a gaudir de l’Andoflora i es fessin fotos amb els diferents photocalls instal·lats a les Fontetes. A més també es va poder veure el procés creatiu dels participants en el concurs de dibuix, organitzat per la Capsa, que van plasmar sobre paper la seva visió del mercat.

La fira va tancar amb l’entrega de premis, a càrrec del conseller de Cultura, Guillem Forné, que va agrair la implicació de tots els col·lectius que fan possible que Andoflora sigui una festa participativa i dinàmica, ja que va aportar un elevat volum de visitants a la Massana durant tot el cap de setmana. La guanyadora del concurs de dibuix va ser Sara Tapia; en segon lloc, va quedar Arnau Sánchez i, en tercer lloc, Ingrid Rossell. Pel que fa al concurs de fotografia d’Instagram, la guanyadora va ser Anna Carrera. Tots quatre van estar presents en l’entrega dels premis, que a partir d’avui estaran a la Biblioteca Comunal Antoni Morell.

Sara Tapia, la guanyadora del concurs de dibuix es trobava a l’AndoFlora perquè té una marca de cosmètica natural, Capricho de Luna, juntament amb la seva mare. Un cop allà va veure que feien el concurs d’art in situ i va pensar que era una bona idea participar-hi tot i que no s’esperava res. «Era més per aprofitar el temps amb alguna cosa que m’agrada molt que una altra cosa. Ha estat una sorpresa guanyar» explica la Sara.

Des de divendres fins diumenge, Andoflora ha ofert més d’una vintena d’activitats, amb la participació de setze entitats culturals i esportives. Pel que fa als estands, aquest any hi havia 25 parades, la majoria de les quals repeteixen, ja que Andoflora s’ha convertit en una cita anual per a les persones aficionades de les plantes i les flors, la vida saludable i els productes artesanals. Tot i que l’afluència de públic va ser constant, els pics més alts es van concentrar amb els espectacles com el de l’Esbart Valls del Nord, la Grossband o l’Andorra Gospel Cor. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT