PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Novetat a l’UdA : Postgrau de fiscalitat

Novetat a l’UdA : Postgrau de fiscalitat

Per El Periòdic

Un dels edficis de la Universitat d'Andorra.
Un dels edficis de la Universitat d'Andorra. | ANA

En el context actual d’Andorra, s’està desenvolupant un sistema tributari que comporta la necessitat de formar i reciclar professionals en l’àrea de la consultoria o la direcció fiscal de l’empresa. 

El postgrau en Fiscalitat dona a conèixer de forma completa i de manera pràctica tots els impostos que conformen el sistema tributari andorrà, així com els problemes, les fórmules i les solucions que planteja la fiscalitat internacional en relació amb les inversions d’Andorra a l’estranger i les inversions dels no-residents a Andorra. 

Els objectius principals són: Proporcionar els coneixements necessaris per aplicar el sistema tributari andorrà; i aprendre a solucionar els problemes que es presenten en l’activitat i el funcionament diari d’una empresa. 

Va dirigit a persones amb titulacions universitàries en estudis relacionats amb el sector empresarial, econòmic, jurídic o financer i a persones empresàries, professionals liberals i professionals especialitzats en aquests àmbits.  I també a personal directiu financer, administratiu i executiu. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT