PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Myandbank s’alia amb la plataforma Meeting Lawyers

Una iniciativa per a donar assessorament legal gratuït als clients

Per El Periòdic

L’edifici d’Andbank.
L’edifici d’Andbank. | Andbank

Myandbank, el banc digital d’Andbank, s’alia amb la plataforma legal Meeting Lawyers per a oferir un nou servei als seus clients. Ara, el compte de Myandbank, a més de remunerar un 2% TAE el saldo fins a 50.000 euros, dona accés a l’assessorament legal gratuït a través de Myandbank.

Tots els clients que tinguin un mínim de 3.000 euros de saldo, tenint en compte tan efectiu com inversions, es podran beneficiar d’aquest nou avantatge. A través de l’apliacació, Meeting Lawyers ofereix un servei de xat en línia amb resposta immediata per a resoldre dubtes i consultes legals amb advocats col·legiats andorrans, experts en dret del Principat.

A través d’aquest servei gratuït i il·limitat, a més d’inèdit en la banca de particulars, Meeting Lawyers ajudarà als clients a resoldre les seves inquietuds en diferents especialitats com ara la fiscal, laboral i mercantil, així com qüestions relatives a la branca familiar i d’habitatge.

També els ajudaran en altres gestions com ara l’enviament de models de documents legals, com burofax, contractes i recursos, o l’enviament de novetats jurídiques d’interès. Aquest servei legal està valorat en un mínim de 250 euros l’any, segons la firma legal.

L’aliança cerca fidelitzar a 9.000 clients del banc digital i ser un pas important en l’objectiu de l’entitat de diferenciar-se amb productes i serveis d’alt valor afegit, que facin la vida més fàcil als seus clients. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT