PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Encamp rep a la delegació de la ciutat agermanada de Rouillac

El motiu de la visita va ser la participació de la delegació en l’Enfira’t d’Encamp

Per El Periòdic

Les autoritats encampadanes amb la delegació de Rouillac que visita la parròquia.
Les autoritats encampadanes amb la delegació de Rouillac que visita la parròquia. | Comú d\'Encamp

El Comú d’Encamp va rebre ahir al matí a la delegació procedent de la ciutat agermanada de Rouillac, que visitarà la parròquia durant tot el cap de setmana amb motiu de la segona edició de l’Enfira’t. A més la delagació provinent de la regió francesa de Poitou- Charentes, va venir acompanyada de l’associació Evi-danse, que participarà en la fira multisectorial fent una exihibició de dansa contemporània, avui dissabte a les 16.00 hores a la plaça de Sant Miquel. 

La cònsol major, Laura Mas, el cònsol menor, Jean Michel Rascagnères, i el conseller de Turisme i Reactivació Econòmica, Nino Marot, van donar la benvinguda als membres de la delegació que van estar acompanyats d’encampadans i encampadanes que en el seu dia varen impulsar els diferents agermanaments.

La cònsol major va agraïr la visita i va recordar que aquest agermanament amb Rouillac «és el més antic» i va tenir els primers contactes l’any 1968 i, des de llavors, ambdós territoris han tingut sempre «molt bones relacions». Per celebrar els 55 anys d’agermanament, la delagació de Rouillac va fer entrega al comú d’una obra pictòrica feta per l’artista,arie Laurence Vidal. 

D’altra banda, el conseller Nino Marot va explicar les diferents activitats que faran durant el cap de setmana, entre elles, «gaudir de les propostes de l’Enfira’t i conèixer llocs emblemàtics de la parròquia». Els agermanats faran una caminada per Les Pardines i visitaran el museu etnogràfic Casa Cristo i l’antic Hotel Rosaleda, actual ministeri de Cultura, entre d’altres activitats. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT