PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Més d’una trentena d’activitats a l’Enfira't d’Encamp

Es podran gaudir de classes magistrals i visites teatralitzades

Per El Periòdic

Imatge d’arxiu d’una representació del ball l’Encamp a la Gresca.
Imatge d’arxiu d’una representació del ball l’Encamp a la Gresca. | M.P

La segona edició de l’Enfira’t d’Encamp arriba aquest cap de setmana amb més de 30 activitats gratuïtes pensades per a tots els públics. Els assistents podran gaudir de vermuts musicals, classes magistrals esportives, visites teatralitzades, portes obertes als museus d’Encamp, espectacles tradicionals, una polpada, un taller per a aprendre a ballar l’Encamp de Gresca i moltes activitats més.

El programa de dissabte i diumenge començarà amb una masterclass a càrrec del Club Pàdel i Tenis d’Encamp. L’activitat va destinada a totes les edats i es farà els dos matins de les 10.00 hores a les 12.00 hores i dissabte a la tarda de les 16.00 hores a les 18.00 hores.

El dissabte a la una del migdia, la sala de congressos del complex acollirà diferents activitats com una masterclass a càrrec de l’escola de teatre musical Brodway per a aprendre una coreografia de ballet fit i clip work. També es farà un taller pràctic on es podrà aprendre a ballar l’Encamp Gresca.

Entre dos quarts d’una i l’una, els alumnes de l’escola Broadway oferiran una representació de modernjazz, hip-hop i ballet clàssic. La sala del complex acollirà altres activitats com la visita teatralitzada als entorns de la Mosquera o una visita al museu de l’Electricitat de FEDA sota el nom de ‘FHASA, la llum i la seva llar’. Cal fer reserva prèvia a FEDA per a poder participar en aquesta activitat.

D’altra banda, el diumenge hi haurà una masterclass i exhibició del club Karate d’Encamp, on els alumes i els entrenadors faran una demostració d’aquesta art marcial. També hi haurà l’actuació del grup folklòric Do Alto Minho amb un ball tradicional. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT