PUBLICITAT

Escaldes-Engordany

Arranca Andoflora de la mà dels infants de la Massana

Els nens faran diverses creacions al voltant del sol inspirant-se en grans pintors

Per El Periòdic

Imatge de l’Andoflora.
Imatge de l’Andoflora. | Comú de la Massana

La 29a edició de la fira mercat de la planta i la flor, Andoflora, obre avui les portes, a la plaça de les Fontetes amb la implicació de 16 entitats de la parròquia. Les cònsols i consellers de la Massana estaran acompanyats pel Cap de Govern i també pels ministres i conselleres generals massanencs.

L’obertura anirà a càrrec dels escolars de la parròquia amb l’acció ‘Captem el Sol’, coordinada per la Moixera. Els infants faran diverses creacions al voltant del sol, inspirant-se en grans pintors i artistes com Alma Thomas, Ted Harrison o Van Gogh.

Amb aquesta acció es pretén implicar als infants amb les activitats que es fan a la parròquia, potenciar el treball en equip i participar en una creació artística al carrer, així com perquè també gaudeixin d’una activitat lúdica i social.

Després del parlament inaugural es donarà pas a un espectacle de Líquid dansa, creat especialment per aquesta edició. A partir d’aquí, iniciaran tres dies plens d’activitats a les Fontetes, on hi haurà 26 estands amb flors, plantes i jardineria, a més d’altres productes relacionats, com joies o teixits inspirats en la vegetació, a més de productes artesanals i de cosmètica.

Una de les novetats d’enguany és el concurs d’art al carrer, a càrrec de la Capsa, on els participants hauran de recollir un bloc de dibuix a la Biblioteca Comunal Antoni Morell i mostrar la seva creativitat plasmant sobre el paper tot allò que els aspira Andoflora. Una altra novetat és el concurs d’Instagram, pensat per a atraure l’atenció del jovent, que haurà de penjar les seves fotos de la fira mercat. 

PUBLICITAT
PUBLICITAT