Ni dos penals impedeixen una nova victòria tricolor

• Ferran evita l'1-1 al minut 53 després de suar tinta per marcar
SANT JULIÀ DE LÒRIA

Ayala lluita per la pilota al mig del camp entre Dani i Joan Enric, ahir al matx disputat a Aixovall Foto: ÀLEX LARA

Abans del partit tot feia indicar que l'Andorra no tindria problemes per sumar tres punts més a Aixovall contra l'Artesa de Lleida i es van aconseguir però vist el que va passar va acabar sent una victòria suada i celebrada perquè dos penals en contra i el bon sistema defensiu visitant eren motius de sobres perquè s'hagués escapat algun punt. Però l'Andorra va saber estar en els moments importants per acabar vencent 3-1 i continuar apretant l'Almacelles.

Carlos Aranda va dissenyar una estratègia de donar per bo el 0-0 inicial; amb una defensa avançada, les línies molt juntes i sense gaire interès per la pilota van dificultar tant el joc d'atac tricolor que es podria dir que l'equip d'Imbernón va marcar en noranta minuts tres gols en dues ocasions. La resposta a aquest entramat defensiu, amb pressió en la sortida de la pilota i sobretot als cervells Mejías i Andorrà, obligava a les pilotes llargues i o es creava una clara ocasió o la jugada acabava en res.

En 40 minuts només dues arrancades de Cristian per la dreta aprofitant passades en llarg van acabar amb l'ui de les grades però ni Joël al minut 1 ni Fabio al 40 van arribar a la rematada amb comoditat. Entremig, res de res; i al 41 Cristian va tirar una diagonal i va veure el dibuix d'un Joël que es va plantar sol davant el porter i amb sang freda el va batre per baix.

S'havia fet el més difícil però una estirada sense gaire sentit de Somoza al minut 53 va significar un penal. Ferran Pol va evitar l'empat enmig de l'avorriment i l'inici de nerviosisme de la grada fins que al 80 una pilota penjada per Somoza va acabar amb Willy marcant en pròpia meta. En la següent acció, segon penal –aquest dubtós– que va acabar en gol i expulsió de Maneiro. Però el pitxitxi Cristian va aparèixer al 90 per acabar amb el patiment.