PUBLICITAT

El CV Andorra es desfà amb molt ofici del líder UPV

R. M. S.
ANDORRA LA VELLA

Periodic
Da Silva, en una de les seves rematades que tan mal van fer ahir. Foto: ÀLEX LARA

El CV Andorra no va tenir pietat de l'equip de la Universitat Politècnica de València (UPV), que fins ahir era el líder de la Lliga FEV. Amb un 3-0 amb dos sets de semipasseig -el primer i el tercer- i un de patiment i sorpresa -el segon-, el conjunt andorrà va passar per sobre d'un equip jove, sense alçada i desbordat per les tretes dels locals, la potència en les rematades de Geni Da Silva i la grandiositat de Mininel. Amb tot, el conjunt era superior el CV Andorra, en tots els sentits.

Amb un 8-2 inicial l'Andorra va deixar marcat el territori, sobretot gràcies a que va saber explotar les deficiències dels valencians a la recepció, on van perdre fins a vuit punts en tot el set. El marcador creixia per als locals fins el 15-6, i tot i que van patir una petita crisi de confiança -o d'excés de confiança davant un equip inferior-, per ser 16-11, finalment van saber endreçar la situació i anotar-se el set per 25-17, després d'una treta de Mininel que no va tenir una recepció adequada.

El segon set va tenir color valencià de principi a gairebé el final. Amb sorpresa l'UPV vencia 1-4, 4-8, 9-12, i els esforços andorrans aconseguien reduir les distàncies fins posar-se al davant 14-13 després d'unes jugades de gran intensitat. Però de nou els visitants van agafar el ritme i es van posar 14-17 i després 16-20, i amb el 18-23 i tot de cara, tot es va capgirar. L'Andorra va vèncer 26-24, i aquí es va sentenciar el partit.

Amb 2-0 a sets, el tercer semblava que seria fàcil. No ho va ser, tot i que l'UPV estava tocada, i ni els intents de l'entrenador per irritar els andorrans i especialment a Da Silva, van tenir efecte: 25-16, i el 3-0 final.



Per a més informació consulti l'edició en paper.



Comenta aquest article

PUBLICITAT
PUBLICITAT